Inchirieri

Societatea noastra avand la baza o echipa cu experienta si un depozit generos cu o multime de accesorii pentru schela,  poate realiza struturi din schela modulara sau din teava si cuplaje cu cele mai diferite forme,  pentru a rezolva si lucrari complexe care intervin,  asigurand beneficiarului un mediu de lucru sigur si eficient.

Personalul de care dispunem este unul acreditat si calificat, prin obtinerea  unor certificate de absolvire a cursului de schelar care sunt recunoscute atat la nivel national cat si la nivelul Uniunii Europene avand o valabilitate pemanenta.In cazul in care pe langa inchirierea schelei mai solicitati si servicii de montare demontare schela,asigurarea transportului,interventii pentru schimbarea configurarii schelei, personalul nostru va sta la dispozitie actionand  cu promptitudine si profesionalism.. 

Va oferim spre inchiriere urmatoarele tipuri de schela: schele de fatada, schele mobile, schele mobile de interior, balustrade de protectie si echipamente de lucru pentru santier: betoniera, scari, , popi metalici. Preturile pentru inchiriere se stabilesc in functie de perioada contractuala si suprafata schelei inchiriate.

Pentru conditii particulare de inchiriere va rugam sa ne contactati fie prin e mail, fie la numerele de telefon care le regasiti la sectiunea contact.Puteti vizualiza deasemenea galeria care cuprinde fotografii cu cateva din lucrarile si proiectele noastre.