VANZARI   

INCHIRIERI 

ECHIPAMENTE  DE  CONSTRUCTII

Galerie

Despre noi

Meriallo este o societate infiintata in anul 2013, principalul domeniu de activitate fiind vanzare si  inchirierea de schele  metalice fixe , platforme de ridicare persoane si materiale, schele mobile, popi metalici, echipamente de lucru pentru santier cum ar fi: balustrade de protectie, scari,  betoniere. In functie de cerintele dvs.oferim de asemenea servicii complete de montare demontare schela precum si asigurarea transportului la locatia solicitata.

Experienta acumulata in acesti ani, in locatii si santiere diferite,  colaboarea cu firme a caror domeniu de activitate este in principal  acela al constructiilor, a facut ca anul 2016 sa extinda domeniul de activitate al societatii si pe partea de vanzari. Reprezentam si comercializam produse de la firme renumite precum KAPRIOL, STP SCALE, CSC, FAST VERDINI, BB1WOOD, BOSCARO, MABER, MAX , DEWALT,   firme cu experienta si cu un domeniu de activitate similar cu al societatii noastre. Va oferim spre vanzare  o gama variata de scule de mana destinate in mai multe domenii de activitate ca dulgherie,  finisaje de tencuiala sau gips carton. Din gama scule de mana enumeram: ciocane , boloboc, lopeti, mistrii, spaclu, gletiere, rangi, chei de indoit fier beton, rulete, dreptar, consumabile pentru cofraje, distantieri, decofrol, scripete, clesti, discuri diamantate, discuri abrasive, de asemenea echipamente de lucru si protectie: salopete, bocanci, veste, manusi, casca de protectie. 

 

 

Societatea noastra mai comercializeaza scari din aluminiu si fibra de sticla , produse în Italia pentru piaţă europeană şi în conformitate cu normele UNI EN 131,  unde domeniul principal de activitate îl reprezintă în exclusivitate construcţia de scări metalice, realizate cu mare atenţie,  iar certificarea acestor produse,  realizându-se în strânsă colaborare cu ingineri ai Politechnicii de Stat din Milano.

Dispunem de o gamă variată de scări, de diferite dimensiuni , începând de la cele care se utilizează pentru uz casnic , cât şi cele utilizate în domeniul industrial,  în construcţii, agricultura etc.In continuare ne propunem sa dezvoltam si sa promovam  activitatea in domeniul vanzarilor prin intermediul agentilor de vanzari si prin deschiderea unui magazine on line.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru si nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de informatii suplimentare!