Vânzare ECHIPAMENTE DE LUCRU ȘI PROTECȚIE
Din dorința de a oferi soluții complete pentru proiectul dumneavoastră de construcții, Meriallo vă oferă spre vânzare o gamă variată de echipamente de lucru și protecție, provenite de la cei mai renumiți furnizori din industrie, cum ar fi Kapriol, Knipex sau Co.Me.

Fie că este vorba de protejarea angajaților cu îmbrăcăminte ‘high visibility’ și pelerine de ploaie sau de dotarea muncitorilor cu unelte solide și de calitate, ne angajăm să furnizăm produse care să răspundă celor mai exigente cerințe de siguranță și performanță, oferind astfel un pachet complet pentru eficiență maximă și protecție optimă pe orice șantier de constructii. Contactează-ne cu încredere.

CATEGORII DE PRODUSE DISPONIBILE

Kapriol Îmbrăcăminte ‘high visibility’ / Pantaloni de lucru / Hanorace și flanele / Tricouri și polo-uri / Jachete și veste de lucru / Pelerine de ploaie / Salopete și șorțuri / Îmbrăcăminte termică / Unelte pentru gips-carton / Unelte pentru etanșare / Unelte pentru impermeabilizare / Unelte pentru tencuit / Unelte pentru așezare / Unelte pentru nivelare / Mascare, role de vopsit și pensule, etc.
CO.ME Gletiere venețiene / Gletiere din oțel inoxidabil / Raclete pentru decorațiuni / Gletiere din PVC / Gletiere de cărămidă din oțel inoxidabil / Flotoare cu burete / Rosturi pentru cărămidă / Gletiere pentru colțuri / Unelte de tăiat piatra artificială / Flotă de texturare / Rosturi pentru cărămidă / etc.
Knipex Clești de tăiere / Clești combinați și multifuncționali / Clești pentru betonieri / Clești pentru dulgheri / Clești pentru electronică / Unelte pentru decapsulat și dezizolat / Foarfeci pentru cabluri și sârmă / Clești pentru seeger / Unelte izolate / Clești pentru sertizat / Conectori pentru cabluri / Chei pentru dulapuri de comandă / Clești de prindere / Clești speciali / Foarfeci pentru țevi / Unelte cu sisteme de prindere / Genți și truse pentru unelte

Achiziționează online

Produsele se pot achiziționa online pe site-ul nostru www.baushop.ro.

COMANDĂ ONLINE