Despre Meriallo
Meriallo, fondată în 2013, își continuă tradiția strălucită moștenită de la GOER, lider în domeniul închirierii și vânzării de schele și echipamente pentru construcții. Ne dedicăm să oferim servicii de înaltă calitate, accentuând siguranța, eficiența și satisfacția clientului, valori pe care le cultivăm cu mândrie.

Cu o experiență vastă pe șantierele din diverse locații, Meriallo a extins activitatea în 2016, începând să reprezinte și să comercializeze produse de la branduri de renume cum ar fi KAPRIOL și DEWALT. Oferta noastră include de la scule de mână și materiale pentru cofraje până la echipamente de protecție și scări din aluminiu și fibră de sticlă, fabricate în Italia conform normelor UNI EN 131. Continuăm să inovăm și să ne adaptăm pentru a răspunde cerințelor dinamice ale clienților noștri, având ca scop să ne consolidăm prezența în piață prin dezvoltarea vânzărilor online și printr-o prezenta cat mai puternica pe santierele de constructii din Romania.

Meriallo a fost înființată în 2013 continuand proiectul Ferromania și Goer Group început în 2003, unde Luca Bolzoni (directorul general al Meriallo) avea functia de CEO. În prezent, Meriallo face parte dintr-un grup de firme dintre care cele mai conoscute sunt Meriallo Team si Dulghershop, magazin de bricolaj în Florești.

Compania deține diverse acreditări din domeniul construcțiilor și siguranței echipamentelor iar toti colaboratorii si partenerii nostri provin din Uniunea Europeana si se incadreaza in normativele CE. Deasemenea, in cadrul echipei Meriallo exista mai multe persoane cu acreditari specifice industriei de constructii, cum ar fi acreditare de schelar sau liftier.